Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.199 Ft

Airfix Battles Bonus Force Deck

Ár:
3.199 Ft
Vonalkód: MUH050481MO
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Készülj fel csapataid feltöltésére, erősíts behívásodra, és tedd le tartalékaidat kedvenc Airfix Battles erőidnek ezzel a vadonatúj, 24 bónusz Erőkártyával az Airfix Battles hadijátékhoz és a 10 küldetést tartalmazó PDF-fájllal az Operation Cobra körül!

A rengeteg brit, amerikai és német csapatból álló Bonus Force Deck olyan szakembereket tartalmaz, mint az Allied Bazooka csapat, a 6 fontos páncéltörő ágyú, egy tízfős Tommies osztag páncéltörő Piatokkal, valamint tapasztalt vezetők. mint a kommandós őrmester, a szövetséges kapitány és a veteránok egysége

Különféle speciális szövetséges járműveket is találhat, mint például a Sherman Calliope harckocsi rakétavetőivel, az M8 Greyhound páncélautó vagy a Churchill Crocodile harckocsi, valamint egy sor klasszikus második világháborús jármű.

Az Axis haderői számára félelmetes járművek és páncélok sorát vetheti be, például Michael Wittman Tigrisét, amelyben az ász német harckocsiparancsnok, a Panther harckocsi, az SDKFZ 222 páncélautó és a halálos Tiger II King Tigris szerepel!

Ez a tökéletes Erőkártya-készlet az Airfix Battles hadijátékos kalandjainak kiterjesztéséhez, és az Operation Cobra-val együtt lehetővé teszi az Airfix Battles játék kiterjesztését új izgalmas küldetésekre!

Fontos figyelmeztetés
Figyelem! Apró alkatrészeket tartalmaz, 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas.

Terméknév: Airfix Battles Bonus Force Deck, cikkszám: AIRMUH050481