Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.999 Ft

Djeco Dungeon logic, logikai játék

Ár:
6.999 Ft
Vonalkód: 3070900085701
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Dungeon logic logikai játék a Djeco-tól, mely garantáltan rabul ejt! A Djeco Logic termékcsalád játékai biztosítják a gyerkőc pszichokognitív fejlődését: gyakorolják a problémamegoldást, ösztönzik a térlátást és fejlesztik a türelmet. Pedagógiai és oktatási környezetben használva alkalmas tevékenység a csendes időtöltéshez, szórakoztató játék. Lehet játszani egyedül és társakkal is.

Szabadulós játék, melyben a megfelelő átjárókat kell használni, hogy kijusson a figura a játékmezőről. A kirakott kártyák segítségével és a dominóhoz hasonló logikával kell felépíteni az utat, amely lehetővé teszi, hogy a bábu eljusson a kijárathoz.
A játék tartozéka 40 feladatkártya. Minden kártyán látható a be- és kijárati pozíció, ill. a felhasználható „kapu“ kártyák.
Ahhoz, hogy a bejárat össze legyen kötve a kijárattal, utat kell építeni a „kapu“kártyák segítségével. A kártyák lehelyezése a domino elv alapján történik: ahogy lapról lapra haladunk, a 2 egymás melletti kártyán levő kapuk színe meg kell egyezzen. Analitikus gondolkodásra van szükség a feladatok megoldásához.

A készlet tartalma:
- 1 db játékmező
- 4 db bejárati ajtó lap
- 1 db kijárat lap
- 8 db akadály lap
- 24 db átjáró lap
- 40 db feladatkártya


8 éves kortól ajánljuk

Terméknév: Djeco Dungeon logic, logikai játék, cikkszám: DJC8570