Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.999 Ft

Engino Discovering Stem építőjáték - Vidámpark

Ár:
19.999 Ft
Vonalkód: 5291664001716
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 29.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Engino vidámpark építőjáték:

A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. Ha valamit módosítanál, akkor az elemek szétszedése sem lesz nehézkes az elemszétszedő csipesz segítségével.
 
A Discovering STEM sorozat tanárok és tudósok fejlesztésével készült és a tudomány érdekes világába kalauzol el téged egy újfajta, játékos megközelítésen keresztül. A szettek különböző tudományos téma köré épülnek, mint mechanika, egyszerű gépek és szerkezetek, Newton törvényei vagy a megújuló energia. Ráadásul egyes modellek okos telefonról, távvezérléssel is működnek. Ismerkedjünk hát meg a fogaskerekek működésével egy csodás vidámpark felépítése közben.

Ismerkedjünk hát meg a fogaskerekek működésével egy csodás vidámpark felépítése közben. A szettben találsz egy motort is, amely segítségével meghajthatod a megépített 4 nagyobb vidámparki játékodat: óriáskerék, London Eye, körhinta és hajóhinta. Próbáld meg a 4 kisebb modellt is megépíteni, ezeknél a fogaskerekek mechanizmusát ismerheted meg: sebességváltó, kísérleti daru, kisebb körhinta és a planetárium.

Töltsd le a készlethez tartozó munkafüzetet, amely megmagyarázza a modellek tudományos alapját. Néhány kísérlettel is találkozhatsz benne, próbáld ki ezeket és tanulj játszva. Ha már mindent tudsz a fizikáról, akkor pedig lapozz a kvízhez és teszteld le megszerzett tudásodat.
 

Az Engino Discovering Stem építőjáték jellemzői:

  • - 8 modell építhető meg a doboz tartalmából
  • - 3 dimenziós kidolgozás
  • - Akár 45 fokos kialakítás
  • - Milliméter pontosságú építés
  • - Motor és fogaskerekek
 
További online tartalmakat az alábbi oldalakon találsz, vagy töltsd le a mobil alkalmazást Android-ra és Iphone-ra!