Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.999 Ft

Fészekhinta kék-fekete - 100 cm-es

Ár:
9.999 Ft
Vonalkód: 9999999471063
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 20.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

A fészekhinta egy olyan játék kültéri játék, amely garantáltan elnyeri a gyerekek és szülők tetszését is. Ez a hinta különleges formájával és kényelmes ülőfelületével biztosítja a legnagyobb kényelmet és biztonságot a hintázás közben.
A fészekhinta könnyedén beilleszthető bármilyen kertbe vagy játszótérbe. A galvanizált acélcsőből készült tartórendszer és a tartós ülőfelület garantálja a biztonságot és a hosszú élettartamot a játékeszköz számára.

A hintázás számos előnnyel jár a gyerekek számára. Ezek közé tartozik például a motoros képességek fejlesztése, az egyensúlyérzék javítása, a koordináció fejlesztése és a stressz oldása. A fészekhinta rendkívül szórakoztató és kellemes tevékenység, amely biztosítja a jó hangulatot a kerti játék során.

Mérete: 100 cm
Kötél maximális hossza: 180 cm
Maximális terhelhetősége: 100 kg

A hintázás egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek szabadidejüket egészséges és szórakoztató tevékenységgel töltsék el, melyet a szülők is figyelemmel kísérhetnek és részt vehetnek benne. A fészekhinta biztosítja az együtt töltött idő minőségét és lehetőséget teremt arra, hogy a család tagjai együtt élvezzék a szabadidőt.

5 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Fészekhinta kék-fekete - 100 cm-es, cikkszám: WON47106