Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
20.699 Ft

Fisher-Price Két oldalú intelligens járássegítő

Ár:
20.699 Ft
Vonalkód: 0194735092284
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Fisher-Price Két oldalú intelligens járássegítő egy interaktív tanuló játék, amely együtt fejlődik a babával az üléstől kezdve a felálláson át egészen az első lépések megtételéig - bármerre induljon.

Ez az autós tematikájú járássegítő lehetővé teszi a kicsik számára, hogy két irányból tolják és a szuper sebességszabályzó (Steady Speed) kerekeknek köszönhetően a gyorshajtással sem lehet gond, tartható lesz a biztonságos tempó.

A játék mindkét oldalán szuper játékok találhatók, az interaktív műszerfal és a kormány mókás kalandokat inspirál. Az intelligens fokozatok technológia segítségével a kicsik fejlettségéhez állítható a játék, segíthet megtanítani az ábécét, az ellentéteket és a számolást, miközben a kis sofőrök nőnek és közlekednek. Sőt ehhez a járgányhoz nemzetközi jogsi jár, a földgömb gombbal lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül lehet választani.

Játékos fejlődés

A járássegítő mozgásra és kíváncsiságra ösztönzi gyermekét, erősíti a kézizmokat, javítja a mozgáskoordinációt, a finommotorikát, edzi a figyelmet és a fantáziát is. Emellett az autó vidám kifejezésekkel és zenével a babák ritmusérzékét is finomítja, valamint elősegíti a kommunikációs fejlődésüket. Ennek hála órákra leköti a kicsiket, hiszen mindig lesz mit felfedezni a mókás autós járássegítőn, vagy annak segítségével a külvilágban. Éppen ezért kacagásra, tanulásra és újabb dolgok felismerésére mindig lesz ok.

Fisher Price a jól ismert minőség

Amíg gyermeked élvezi a játékot, neked semmiért sem kell aggódnod, hiszen a minőséget és a biztonságot, illetve szemed fénye fejlődését a Fisher-Price több évtizedes szakértelme garantálja, hiszen szakértőik pontosan tudják, mire is van szüksége a kicsiknek. Ráadásul a márkához hűen mindent megtesznek a gyermekek és a szülők elégedettségéért.


Csomagolás méretei: 48 x 14 x 36 cm.

A Fisher-Price Két oldalú intelligens járássegítő elemmel működik (3db AA (LR6) Alkaline). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

6 hónapos kortól ajánljuk.

Terméknév: Fisher-Price Két oldalú intelligens járássegítő, cikkszám: MTLHJP44