Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
24.999 Ft

Geomag Master Box 248 darabos készlet

Ár:
24.999 Ft
Vonalkód: 0871772001713
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. június 22.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

Geomag Master Box 248 db mágneses építőjáték

A Geomag mágneses építőjáték biztonságos és szupererős mágnesei sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs kedved szerint, használd a fantáziád, hisz a lehetőségek száma végtelen! A Geomag mágneses építőjáték különleges színű, csillogós vagy sötétben világító rúdjaival és paneleivel igazán egyedi alakzatokat és épületeket hozhatsz létre!
 
 
A csomag tartalma:
  • 144 mágneses rúd
  • 104 mágneses golyó

A Geomag mágneses építőjátékról általánosan

A Geomag egy svájci minőségű mágneses építőjáték, amely 2015-ben elnyerte az Ország Játéka címet. A biztonságos és szupererős mágnesek sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs épületeket vagy állatokat, amiket, akár ki is állíthatsz a szobádban. Az új fekete-fehér szettekkel igazán különleges, egyedi alakzatokat hozhatsz létre!
 
Játsszátok párban - Ki tud bonyolultabb, magasabb térbeli alakzatot alkotni? Játékossága mellett fejleszti kreativitásod, kézügyességed, képzelőerőd.
 
 
Sajátítsd el játszva a mágnesesség tudományát. Kombináld a különböző szetteket, így még izgalmasabb modelleket megépítve. A Geomag mágneses építőjáték szettjei kompatibilisek egymással, így minél több készlet lapul a játékosdobozban, annál nagyobb és menőbb épületek, járművek és különleges formák építhetőek fel.
 
A Geomag mágneses építőjáték műanyag panelei külön szettben is kaphatóak, így még izgalmasabbá teheted az építményedet. Keresd a lányos, a csillogós vagy a világító elemeket, hogy változatosan tudj építeni.
 
 
A Geomag mágneses építőjáték kínálata igen széles, nézd meg az összes szettet.
 

Terméknév: Geomag Master Box 248 darabos készlet, cikkszám: 20GMG00171