Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.999 Ft

Gravitrax Emelő

Ár:
5.999 Ft
Vonalkód: 4005556260751
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2023. június 19.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

A GraviTrax-szal a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg a gravitáció világával! A játék célja, hogy a golyók elérjék a célt. A GraviTrax interaktív pályarendszer lehetővé teszi saját versenypálya tervezését és felépítését, valamint a mérnöki, gravitációs, mágneses és kinetikai kísérleteket, hogy a labdát a célba mozdítsák.

Fejleszd tovább meglévő Gravitax elemeidet egy szuper emelővel!

A Gravitrax emelő RAT készlet izgalmas részletekkel van felszerelve. Építsd hozzá már meglévő Gravitax alapkészletedhez az emelőt és figyeld meg a kis fémgolyó útját! A játék úgy működik, mint egy kis lift, így a golyó szabadon mozoghat a szintkülönbségek között. Fejleszd képességeidet a pálya megépítésével és nyűgözz le mindenkit környezetedben!

A Gravitax készletek játékos módon tanítják meg a kis építészekkel a fizika alapvető törvényeit, a gravitációt, a mágnesességet és a gyorsulást. Ismerkedj meg a tudományokkal szórakozató módon és építs meg saját sínpályádat! A kis fémgolyót elindítva pedig végignézheted, hogyan jut el a célig!

Felejthetetlen pillanatok várnak rád a játék megalkotása közben a Gravitrax emelő készlettel, miközben sok mindent megtanulhatsz a Téged körülvevő világról.

A készlet tartalmazza a Gravitrax emelő RAT elemeit, aminek a megépítéséhez részletes útmutatót is találsz.

A Gravitrax emelő készlet - kiegészítő szettet 8 éves kortól ajánljuk.

   

Terméknév: Gravitrax Emelő, cikkszám: TMTRAT260751