Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.299 Ft

Hot Pot társasjáték

Ár:
6.299 Ft
Vonalkód: 5900511017519
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Szórakoztató ügyességi társasjáték az egész család számára

Próbáld meg kivenni a megfelelő ételt a tálból! Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő alapanyagokat, és már indulhat is a játék! Egy kiszámíthatatlan és pörgős ügyességi játék, amelyben az dönti el, ki a nyertes, hogy milyen gyorsan tudod kiszedni a hozzávalókat. Egyszerűnek tűnik? Gondold át újra! Csak a csipeszt vagy az evőpálcikát használhatod!

A játék menete:

Helyezd a tálat egy kemény felületre, például az asztalra vagy a padlóra! Tedd bele a tésztát és az ételeket, majd alaposan keverd össze! Ügyességi szintedtől függően vedd kézbe az evőpálcikát vagy a csipeszt! A kártyákat helyezd a tál mellé a könnyebb vagy a nehezebb feladattal felfelé! Keverd meg a kártyákat, és terítsd ki őket a tál körül úgy, hogy ne lehessen látni a teljesítendő feladatokat!
A játék célja: Gyűjts össze 5 feladatkártyát!
A legéhesebb játékos kezdi meg a játékot egy feladatkártya felfordításával. Amint elhangzik a HOT POT kiáltás, minden játékos elkezdi kiszedni a kártyán látható hozzávalókat, és igyekeznek azokat maguk elé helyezni. Mindenki egyszerre játszik. Csak evőpálcikát vagy csipeszt lehet használni. Aki elsőként gyűjti össze a szükséges hozzávalókat, hangos csámcsogással jelzi, hogy teljesítette a feladatot. Ha a játékos által kivett hozzávalók megegyeznek a kártyán szereplőkkel, akkor a játékos megtartja a kártyát, és maga elé helyezi.

A doboz tartalma:
- 4 db csipesz a legfiatalabb játékosoknak
- bambusz evőpálcikák
- tészta
- 1 db tál
- 56 db feladat 28 kártyán
- 40 db műanyag étel.

Csomagolás mérete: 23 x 5 x 25 cm.

Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: kb. 20 perc
Ajánlott korosztály: 5 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Hot Pot társasjáték, cikkszám: CTW01751