Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
13.999 Ft

Jáva 6. építőkészlet

Ár:
13.999 Ft
Vonalkód: 5999517850022
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2023. június 22.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

Jáva 6. építőkészlet - 1420 darabos szett

Több generáció is fejlesztette kreativitását és térlátását ennek az építőjátéknak a segítségével. A JÁVA 6 sárga színével a munkagépekre emlékeztet, de az 1420 darab építőelemből bármit megépíthetünk, csak a fantáziánkra van bízva, hogy egy vár, repülő, ház, vagy iskolabusz lesz a végeredmény. A dobozban kerekeket is találsz, amivel guruló játékokat is összeépíthetsz. Ha pedig elég lesz a építésből, a dobozba visszapakolhatod az elemeket.
 
3 éves kortól ajánljuk.
 

Építőjátékok

Az építőjátékokra általánosan jellemző, hogy fejleszti a logikus gondolkozást és a kreativitást. Használhatunk építési útmutatót, hogy megtanuljuk használni a kockákat, formákat és megismerjük a lehetőségeket, amiket rejtenek. Ha pedig útmutató nélkül kezdünk bele az építésbe, akkor engedhetjük igazán szabadjára a fantáziánkat. A kreativitásunkat használva, szinte végtelen féle változatban lehetünk képesek alkotni.
Míg a nagyobb méretű építő kockák elsősorban a kisebb gyerekek számára ideális, ahogy egyre kisebb, és aprólékosabb elemeket tartalmaz a szett, inkább a nagyobbak, akár a felnőttek számára javasolt a használata.
Bizony, akár a felnőttek számára is, hiszen építeni kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt szívesen fognak. Egy jó építőjáték akár az egész család számára kellemes kikapcsolódás lehet.
 
Megnézem a többiépítőjátékot.

Terméknév: Jáva 6. építőkészlet, cikkszám: 7855002