Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
12.599 Ft

Lego: 76831 Zurg csatája

Ár:
12.599 Ft
Vonalkód: 5702017152400
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2022. december 08.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Repítsd el a 7 éves vagy nagyobb űrrajongókat a Lightyear című Disney-Pixar-film izgalmas, bolygóközi világába a Zurg csatája (76831) készlettel! Ez a kreatív játékszett földönkívüli szórakozást nyújt, miközben a kis űrjárőrök csatlakoznak Buzz Lightyear és Izzy minifiguráihoz, valamint Soxhoz, a macskához, hogy legyőzzék a gonosz Zurgot és visszaszerezzék az üzemanyagcellát.

Végtelen szórakozás
A rajongók újra átélhetik a Buzz Lightyear eredettörténetéről szóló film jeleneteit. Izzy klassz korongvetőjének és Buzz csuklólézerének segítségével a gyerekek megküzdhetnek a gonosz Zurg császárral, a megépíthető, mozgatható karú és lábú robottal. Ez a gyűjthető építőkészlet arra inspirálja a rajongókat, hogy eltérjenek a forgatókönyvtől, és klassz, új csatabeli történeteket találjanak ki, ahol megtanulhatják, hogy csapatmunkával felülkerekedhetnek a rosszfiúkon!

Mókás űrcsata a kis akcióhősöknek
– Buzz Lightyear 7 éves vagy nagyobb rajongói az űrbe utazhatnak, hogy csatlakozzanak az űrjárőrhöz a gonosz Zurg robot elleni csatában.

Filmszereplők
– A Zurg csatája (76831) készlet 2 minifigurát tartalmaz, köztük Disney Buzz Lightyeart, egy LEGO® robotmacska figurát, egy megépíthető robotot és egy beállítható robotot is.

Akciódús csata
– A rajongók segíthetnek megakadályozni, hogy Zurg ellopja az üzemanyagcellát Buzz űrhajójából, amiben olyan klassz harci eszközök segítik őket, mint a csuklólézer, ágyú és korongvető.

Ajándékötlet 7 éves kortól
– Születésnapi ajándék a kiképzés alatt álló űrjárőröknek, akik imádják a Buzz Lightyear eredettörténetéről szóló Lightyear című Disney-Pixar-filmet .

Dinamikus játék
– A megépíthető, gonosz Zurg robot több mint 14 cm magas, és sokféleképpen beállítható, így életre keltheted az akciódús játékot.

Űrbeli kaland Buzz Lightyear rajongóinak
– Repítsd a rajongókat egy új dimenzióba, miközben csatlakoznak a hős Buzzhoz és helyreállítják a galaxis rendjét .

Bővítsd az intergalaktikus szórakozást
– A szett a Küklopsz üldözés (76830) és az XL-15 űrhajó (76832) készletekkel is kombinálható, így még több játékot csempészhetsz a Lightyear című Disney-Pixar-film rajongóinak szobájába .

Megbízható játékélmény
– A gyerekeknek szánt LEGO® ajándékok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így a játékok az apró ujjakkal is könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők, ami már 1958 óta így van.

Tartósra terveztük
– A gyerekeknek szánt LEGO® építőkészleteket maximálisan leteszteljük, hogy biztosan megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Minifigurák a dobozban: 2 db
LEGO elemek száma: 261 db
7 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a BIONICLE, a LEGENDS OF CHIMA, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a DIMENSIONS, a MINDSTORMS, a MIXELS, a NINJAGO, és a NEXO KNIGHTS a LEGO Csoport védjegyei. ©2017 A LEGO Csoport

Terméknév: Lego: 76831 Zurg csatája, cikkszám: LG76831