Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.799 Ft

Mega Bloks építhető versenyautók

Ár:
1.799 Ft
Vonalkód: 0887961565225
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2023. június 15.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

Mega Bloks építhető versenyautók

Építsd meg saját kis versenyautóidat! A pár elemből álló kisautók felépítése fejleszti a gyermek kézügyességét, kreativitását. Az összeépített játékkal még nagyobb öröm lesz a játék, elvégre a játszó kis kezekkel lett összerakva az autó.

A játékot 1 éves kortól 3 éves korig ajánljuk.

Az ár egy darab építhető versenyautóra vonatkozik.

Mega Bloks

A Mega Bloks játékok kifejezetten a babáknak és a kisgyermekeknek lett kitalálni. A játékok minden eleme puha, nagy méretű, így nem lehet lenyelni őket és lekerekített, így abszolút biztonságos, ráadásul a kialakításuk során igyekeztek minél jobban a kis kezekhez méretezni őket. az építőelemek színesek és könnyen egymásba illeszthetők, illetve, ha épp rombolni támad kedve a gyereknek, akkor könnyedén szét is szedheti őket.

A különböző szettek egymással összeépíthetők.

A Mega Bloks rengeteg változata között, a gyerek megismerkedhet az állatokkal, a számokkal és a betűkkel, versenyezhet játékautókkal, állatkertet, farmot vagy várost építhet és benne tűzoltó, mentő vagy rendőrállomást is felállíthat. Kedvenc meséidet is újra élheted a szettek némelyikével, mint például a Thomas és barátai vagy a Shimmer és Shine.

A Mega Bloks építőjátékok fejlesztik a térlátást, a kreativitást, valamint a logikus gondolkozást. 1 - 5 év közötti gyerekek számára ideális játékok.

Megnézem a többiMega Bloksbébijátékot.

Megnézem a többiépítőjátékot.

Terméknév: Mega Bloks építhető versenyautók, cikkszám: MTLFLT32