Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
13.999 Ft

Mega Bloks Iskola

Ár:
13.999 Ft
Vonalkód: 0887961905441
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2023. június 22.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

Mega Bloks
A Mega Bloks játékok a babáknak és a kisgyermekeknek lettek kitalálva. Minden eleme puha, nagy méretű, így nem lehet lenyelni őket, így teljesen biztonságosak, ráadásul kialakításuk során a kis kezekhez méretezték őket. Az építőelemek színesek és könnyen egymásba illeszthetők, illetve, ha épp rombolni támad kedve a gyereknek, akkor könnyen szét is szedheti őket.
A különböző szettek egymással összeépíthetők.
A Mega Bloks rengeteg változata között a gyerekek megismerkedhetnek az állatokkal, a számokkal és a betűkkel, versenyezhetnek játékautóval, állatkertet, farmot vagy várost építhetnek és benne tűzoltó, mentő vagy rendőrállomást is felállíthatnak. Kedvenc meséiket is újraélhetik a szettek némelyikével, például a Thomas és barátai vagy a Shimmer és Shine meséket.
A Mega Bloks építőjátékok fejlesztik a térlátást, a kreativitást, valamint a logikus gondolkozást.

Mega Bloks Iskola
A Mega Bloks Iskola szett 40 elemből áll. A készlet 35 darab nagyméretű, színes blokkot, 2 állatot (bagoly és mosómedve), 3 fantasztikus csúszdát, kilövőt és egy kerekes iskolabuszt tartalmaz. Mint látható, ez egy nagy készlet, amely rengeteg lehetőséget és ötletet ad a közös szórakozáshoz.

Mérete: 8,2 x 42 x 29,2 cm

1 éves kortól ajánljuk

Terméknév: Mega Bloks Iskola, cikkszám: MTLGRJ19