Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.999 Ft

Mega Bloks Reptér játékszett

Ár:
9.999 Ft
Vonalkód: 0887961318234
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 05.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Mega Bloks Reptér játékszett

Építsd kedvedre ezeket a Mega Bloks kockákat, a végeredmény egy menő irányítótorony lesz. Építs egy hosszú repteret vagy egy 61 cm-es magas tornyot és ad meg az engedélyt a felszállásra. A Mega Bloks építőkockái pont akkorák, hogy a legkisebbek is könnyedén a kezükbe tudják fogni és könnyen egymásba illeszteni azokat. A szett 36 elemből áll, tartalmazza a figurát és a repülőgépet is.
 
2 éves kortól ajánljuk.
 

Mega Bloks

A Mega Bloks játékok kifejezetten a babáknak és a kisgyermekeknek lett kitalálni. A játékok minden eleme puha, nagy méretű, így nem lehet lenyelni őket és lekerekített, így abszolút biztonságos, ráadásul a kialakításuk során igyekeztek minél jobban a kis kezekhez méretezni őket. az építőelemek színesek és könnyen egymásba illeszthetők, illetve, ha épp rombolni támad kedve a gyereknek, akkor könnyedén szét is szedheti őket.
A különböző szettek egymással összeépíthetők.
A Mega Bloks rengeteg változata között, a gyerek megismerkedhet az állatokkal, a számokkal és a betűkkel, versenyezhet játékautókkal, állatkertet, farmot vagy várost építhet és benne tűzoltó, mentő vagy rendőrállomást is felállíthat. Kedvenc meséidet is újra élheted a szettek némelyikével, mint például a Thomas és barátai vagy a Shimmer és Shine.
A Mega Bloks építőjátékok fejlesztik a térlátást, a kreativitást, valamint a logikus gondolkozást. 1 - 5 év közötti gyerekek számára ideális játékok.
 
Megnézem a többiMega Bloksbébijátékot.
Megnézem a többiépítőjátékot.

Terméknév: Mega Bloks Reptér játékszett, cikkszám: MTLDPJ56