Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.999 Ft

Mega Bloks Uzsonnás doboz

Ár:
3.999 Ft
Vonalkód: 0887961318258
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. június 09.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Mega Bloks Uzsonnás doboz

Piknikezz a Mega Bloks uzsonnás doboz játékszettel! Készíts szendvicseket, amiket a dobozban magaddal vihetsz. Az uzsonnás doboz piaci standdá nyitható, így akár árulhatod is a gyümölcsöket. A készlet 31 db játékelemből áll.

A játékot 1 éves kortól ajánljuk.

Mega Bloks

A Mega Bloks játékok kifejezetten a babáknak és a kisgyermekeknek lett kitalálni. A játékok minden eleme puha, nagy méretű, így nem lehet lenyelni őket és lekerekített, így abszolút biztonságos, ráadásul a kialakításuk során igyekeztek minél jobban a kis kezekhez méretezni őket. az építőelemek színesek és könnyen egymásba illeszthetők, illetve, ha épp rombolni támad kedve a gyereknek, akkor könnyedén szét is szedheti őket.

A különböző szettek egymással összeépíthetők.

A Mega Bloks rengeteg változata között, a gyerek megismerkedhet az állatokkal, a számokkal és a betűkkel, versenyezhet játékautókkal, állatkertet, farmot vagy várost építhet és benne tűzoltó, mentő vagy rendőrállomást is felállíthat. Kedvenc meséidet is újra élheted a szettek némelyikével, mint például a Thomas és barátai vagy a Shimmer és Shine.

A Mega Bloks építőjátékok fejlesztik a térlátást, a kreativitást, valamint a logikus gondolkozást. 1 - 5 év közötti gyerekek számára ideális játékok.

Megnézem a többiMega Bloksbébijátékot.

Megnézem a többiépítőjátékot.

Terméknév: Mega Bloks Uzsonnás doboz, cikkszám: MTLDPJ54