Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.999 Ft

Mi Mic társasjáték

Ár:
2.999 Ft
Vonalkód: 8422878770038
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A MI MIC egy őrült mutogatós játék, melyben nem elég, ha csapattársaid kitalálják a szavakat, mondatba is kell foglalniuk őket - mindegy, mennyire tűnik furcsának! Ha még időben vagytok, megkockáztathatsz egy újabb kört - de ha újradobod a kockát, és nem sikerül befejeznetek a mutogatást és a mondat kitalálását, mielőtt a homokóra lepereg, elveszítitek a korábban nehezen megszerzett kártyáitokat!

Figyelem! A kártyák angol nyelvűek!

Előkészületek:

Válogassátok szét a kártyákat kategória szerint (téma, cselekvés, tárgy), majd minden paklit keverjetek meg. A kockát és a homokórát rakjátok a paklik mellé. Alkossatok nagyjából azonos számú játékosból álló csapatokat, majd válasszatok kezdő csapatot. Minden csapatból a legfiatalabb játékos fog elsőként sorra kerülni.

Játékszabály:

Amikor a te csapatodon van a sor, fordítsd meg a homokórát, és dobj a kockával! A mutogató játékosnak annyi kártyát kell húznia, amennyit a kocka mutat, de nem húzhat több lapot ugyanabból a pakliból. A játékos megnézi a felhúzott lapokat, majd el kell azokat mutogatnia a csapattársainak. A mutogatás mellett dúdolhat is, és más hangokat is kiadhat, de beszélni nem beszélhet. Csapattársai akárhányszor tippelhetnek a megoldásra, ameddig időben vannak. Amint sikerült az összes kártyát kitalálniuk, mondatot kell alkotniuk, mely tartalmazza az elmutogatott szavakat. A mondatnak nem muszáj hihetőnek, reálisnak lennie, de minden szót tartalmaznia kell, helyesen. Akkor is mondatba kell foglalnotok a szavakat, ha esetleg nem mindnek ismeritek a jelentését!

Amint a csapat kitalálta a szavakat és megalkotta a mondatot, a mutogató játékos megnézi a homokórát, majd a rendelkezésre álló idő alapján eldönti, hogy újradobja-e a kockát. Ha nem dobja újra, a csapat megszerzi a kártyákat. Ha újradobja a kockát, ismét fel kell húznia a dobott értéknek megfelelő mennyiségű kártyát, el kell mutogatnia azokat, csapatának pedig ki kell találnia és mondatba kell foglalnia őket. Ha azonban letelik az idő, mielőtt a mutogató játékos csapattársai kitalálták volna a szavakat és megalkották volna a mondatot, a csapat annyi kártyát veszít, amennyi a kockadobás értéke volt.

A játék vége:

2 vagy 3 csapat esetén a játék addig tart, ameddig minden csapat háromszor sorrakerül. 4 vagy több csapat esetén minden csapat négyszer kerül sorra. Ha szeretnétek, persze több kört is játszhattok! A játék végén minden csapat számolja meg a kártyáit, a legtöbb kártyát szerző csapat a győztes. Jöhet a visszavágó?

A doboz tartalma:

  • 35 angol nyelvű témakártya
  • 35 angol nyelvű cselekvéskártya
  • 35 angol nyelvű tárgykártya
  • 1 egyperces homokóra
  • 1 kocka

Ajánlott kor: 12

Játékosok száma: 4

Terméknév: Mi Mic társasjáték, cikkszám: YCCY7003