Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.199 Ft

Natúr fakocka 50 db-os

Ár:
7.199 Ft
Vonalkód: 4051902000793
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. október 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Fakockák Natural Wooden Blocks a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 12 hónapos kortól. Az időtlen készletben 2,5 cm méretű 50 kockát találunk, melyek hozzájárulnak a finom motorika, térbeli látás és logikai gondolkodás fejlődéséhez. Az eredeti természetes fa színű kockák kreatív hangulatot teremtenek a szobácskákban és közelebb hozzák a természetet a gyerekekhez. A kockák minőségi bükkfából készültek, így éveken át kitartanak és több generáción át hozzájárulnak a gyerekek szórakoztatásához.

A német dizájnnal ellátott elsőosztályú fakockák elősegítik a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálják a gyermek egyéniségét és individualitását. A kockák kreatív hangulatot teremtenek és több gyermek játékát is lehetővé teszik, miközben fejlesztik műszaki képzelőerejüket és megtanulják felismerni a színeket, formákat és hangokat. Az időtlen játékkockák számos játéklehetőséget kínálnak, ezáltal fejlesztik a szépérzéket, nő önbizalmuk és saját szemszögből tanulják meg felmérni a dolgokat. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot. A kockakészlet óvodákba is alkalmas.

A német Eichhorn gyártó már több, mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői
50 db fakocka
természetes színben
német dizájn és minőség
többgenerációs játék
sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
környezetbarát, megfelel az uniós követelményeknek
Eichhorn német gyártó
12 hónapos kortól

Terméknév: Natúr fakocka 50 db-os, cikkszám: 100050141