Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.199 Ft

Nobi Pro építőkocka, 30 db-os, fehér

Ár:
1.199 Ft
Vonalkód: 5999887891199
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2024. február 23.
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Leírás

Nobi építőkocka

A Nobi PRO szettek a végtelen kombinációk játéka, melynek csak a képzeletünk szabhat határt.

Számtalan kombinációban összeállítható alakzatok és formák, melyek aktívan fejlesztik a képzelő erőt miközben kikapcsolódunk. Egyaránt szánjuk gyerekeknek és felnőtteknek, bármely korosztályban. A Nobi PRO szetteket több színben kombinálva tovább színesíthetjük alkotásainkat. Az egyedi műalkotások pedig otthonod díszei lehetnek majd.

A Nobi építőkockák gyártási technológiájuknak köszönhetően semmilyen módon nem jelentenek veszélyt a gyerekre nézve, ami azt jelenti, hogy a gyerekek rágcsálhatják a kockákat anélkül, hogy az egészségügyi kockázatot jelentene. Továbbá méretükből adódóan a kockákat nem lehet lenyelni.

Az építőkocka szettek tervezésekor fontos szempont a játékélmény. A terméke célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét és mindeközben fejlessze készségeiket, mint a motoros funkciók és szem-kéz koordináció, valamint a kreativitás. Ezen felül megismerkedhetnek a különféle formákkal, színekkel és megnevezésekkel. Pár éves korban különösen hatékonyan szolgálhatják a gyerekek fejlődését a különféle építőkocka játékok.

A Nobi kompatibilis más analóg építő kockajátékokkal is, mint például a Lego Duplo, ami a Lego játékok közül a leginkább alkalmas a kisebb gyerekek játszatására, szórakozástatására és fejlesztésére.

Ez a játék, egy magyarok által megtervezett, fejlesztett és kiadott építő játék márka tagja.

Nobi Pro építőkocka, 30 db-os, fehér

A Nobi Pro szett 30 db 2×2-es elemet tartalmaz, melyek fehér színűek. 2 éves kortól ajánljuk fiúknak és lányoknak egyaránt.

Építőjátékok

Az építőjátékokra általánosan jellemző, hogy fejleszti a logikus gondolkozást és a kreativitást. Használhatunk építési útmutatót, hogy megtanuljuk használni a kockákat, formákat és megismerjük a lehetőségeket, amiket rejtenek. Ha pedig útmutató nélkül kezdünk bele az építésbe, akkor engedhetjük igazán szabadjára a fantáziánkat. A kreativitásunkat használva, szinte végtelen féle változatban lehetünk képesek alkotni.

Míg a nagyobb méretű építő kockák elsősorban a kisebb gyerekek számára ideális, ahogy egyre kisebb, és aprólékosabb elemeket tartalmaz a szett, inkább a nagyobbak, akár a felnőttek számára javasolt a használata.

Bizony, akár a felnőttek számára is, hiszen építeni kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt szívesen fognak. Egy jó építőjáték akár az egész család számára kellemes kikapcsolódás lehet.

Megnézem a többiNobijátékot.

Megnézem a többiépítőjátékot.

Terméknév: Nobi Pro építőkocka, 30 db-os, fehér, cikkszám: NOB891199