Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.899 Ft

Shimmer 'n Sparkle - Bubis karkötőkészítő

Ár:
6.899 Ft
Vonalkód: 0884920173439
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 08.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Cra-Z-Art Shimmer 'n Sparkle Bubis karkötőkészítő szettjével a kislányok vidám, színes és mindenekelőtt stílusos ékszereket készíthetnek maguknak puffancs, nyomogatható, nyúlós gumikarikákból. A csomagban minden megtalálható, ami a divatos kiegészítők megalkotásához szükséges: különböző színű latexmentes gumikarikák, egy két rögzítőponttal rendelkező henger, hurkolótű és S-kapcsok.
A mellékelt magyar nyelvű, illusztrált használati útmutató és az angol nyelvű oktatóvideók segítségével a kislányok kis gyakorlással és türelemmel elsajátíthatják az alapokat, köztük a különböző hurkolási technikákat: az egyhurkos, valamint a kéthurkos halszálkát.

Az elkészült kiegészítőket a gyerekek büszkén viselhetik magukon a suliban, de akár ajándékba is adhatják barátnőiknek, testvéreiknek. Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.

Csomagolás mérete: 30 x 30 x 5 cm

Tartalom: 1 db mini hurkolótű, 1 db két rögzítőponttal rendelkező karkötőkészítő, 100 db latexmentes gumi, 15 db C-kapocs, használati utasítás.

6 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Shimmer 'n Sparkle - Bubis karkötőkészítő, cikkszám: MH17343