Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.999 Ft

Supermag Projects Multicolor 30 db-os mágneses építőjáték

Ár:
5.999 Ft
Vonalkód: 8027352006506
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Multicolor 30 db-os mágneses építőjáték

Bemutatjuk a Supermag Project Multicolor 30 db-os kezdőkészletet, tele végtelen építési lehetőséggel. Az alapformáktól a bonyolult dizájnokig a Supermag Project Multicolor 30 db-os készlet tökéletes alapot biztosít a fantáziadús játékhoz és felfedezéshez.
Kezdődhet a mágneses kaland!

A készlet tartalma:
- 6 db rövid rúd
- 4 db kör
- 4 db gyűrű
- 10 db fémgolyó
- 4 db hárömszög panel
- 2 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm

5 éves kotól ajánljuk.

Terméknév: Supermag Projects Multicolor 30 db-os mágneses építőjáték, cikkszám: SMG0650