Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.999 Ft

Supermag Projects Multicolor 45 db-os mágneses építőjáték

Ár:
7.999 Ft
Vonalkód: 8027352006513
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Multicolor 45 db-os mágneses építőjáték

Bemutatjuk a Supermag Project Multicolor 45 db-os Medium Set-et, egy mágneses csoda kezdő építőknek! A sok mágneses alkatrésznek köszönhetően a kivitelezési és tervezési lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. Építs toronymagas szerkezeteket, bonyolult formákat és egyedi alkotásokat. A Supermag Project Multicolor 45 db-os közepes készlet tökéletes platformot biztosít a mágneses konstrukciók lenyűgöző világának felfedezéséhez.

A készlet tartalma:
- 7 db rövid rúd
- 2 db hosszú rúd
- 8 db kör
- 4 db gyűrű
- 14 db fémgolyó
- 6 db hárömszög panel
- 4 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm
Csomagolás mérete: 27 x 25 x 5 cm

5 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Supermag Projects Multicolor 45 db-os mágneses építőjáték, cikkszám: SMG0651