Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.399 Ft

Supermag Projects Techicolor 85 db-os mágneses építőjáték

Ár:
14.399 Ft
Vonalkód: 8027352006599
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Technicolor 85 db-os mágneses építőjáték

Emeld új magasságokba mágneses szerkezeted a Supermag Technicolor 85 db Ultimate készlettel. A 12 rövid rúdból, 8 hosszú rúdból, 16 körből, 9 gyűrűből, 24 fémgolyóból, 8 háromszög alakú lemezfélből és 8 négyzet alakú alapfélből álló átfogó kollekciójával ez a készlet páratlan lehetőségeket kínál nagyméretű szerkezetek és bonyolult dizájnok építéséhez. A fekete és szürke műanyag elemek, valamint az élénk neon színű rudak lenyűgöző vizuális kontrasztot hoznak létre.
Készülj fel egy rendkívüli építési kalandra a Supermag Technicolor 85 db Ultimate készlettel!!

A készlet tartalma:
- 12 db rövid rúd
- 8 db hosszú rúd
- 16 db kör
- 9 db gyűrű
- 24 db fémgolyó
- 8 db hárömszög panel
- 8 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm
Csomagolás mérete: 38,5 x 4,8 x 25 cm

5 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Supermag Projects Techicolor 85 db-os mágneses építőjáték, cikkszám: SMG0659