Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
10.799 Ft

Supermag Projects Technicolor 50 db-os mágneses építőjáték táskában

Ár:
10.799 Ft
Vonalkód: 8027352006568
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Technicolor 50 db-os mágneses építőjáték

A fekete és szürke műanyag elemek tökéletesen kiegészítik a neon színű rudakat, futurisztikus megjelenést hozva létre, amely kreativitást inspirál, és rabul ejti a fiatal építőket. Készülj fel a mágneses konstrukció végtelen lehetőségeinek felfedezésére a Supermag Technicolor 50 db-os készlettel!

A készlet tartalma:
- 8 db rövid rúd
- 4 db hosszú rúd
- 4 db kör
- 6 db gyűrű
- 20 db fémgolyó
- 6 db hárömszög panel
- 2 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm
Csomagolás mérete: 20 x 33 x 5 cm

5 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Supermag Projects Technicolor 50 db-os mágneses építőjáték táskában, cikkszám: SMG0656