Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
25.999 Ft

Trónok harca Catan: Az Őrség Testvérisége társasjáték

Ár:
25.999 Ft
Vonalkód: 9789633951149
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Trónok harca rajongók figyelek, új stratégiai játék! Trónok harca Catan: Az Őrség Testvérisége a Catan Settlers klasszikus alapjátékán alapszik.
Ebben a játékban az Ajándék minden területe az öt erőforrás egyikét biztosítja: fűrészáru, tégla, gyapjú, gabona és érc. A vadak egyre nagyobb számban tűnnek fel. Gyülekeznek, és csak arra várnak, hogy áttörjenek a Falon.

Lásd el jól a munkádat, óvd a tulajdonod majd legyél te az új parancsnok! Az Éjjeli Őrség testvérei új vezetőt keresnek soraik közül. Jeor Mormont azt akarja előléptetni, aki javíthatja az Ajándék infrastruktúráját, a Faltól délre eső, bőséges és fejletlen területet, amelyet a Starks évezredekkel ezelőtt a Watchnak adott. A megélhetés elnyerése az északi könyörtelen tájról elegendő kihívást jelent, de bárki is vállalja ezt a feladatot, annak embernek is kell állnia és megvédenie a Falat a Westerosba verekedő vadak támadásával szemben.
Sok testvér versenyez Westeros megépítéséért, megvédéséért és azért, hogy megtegyen mindent, de testvérein felül csak egy emelkedhet, hogy új parancsnok legyen. De légy óvatos - az észak sok veszélyt rejt magában, és jön a tél. A cél az eredeti Catan játékosai számára ismerős lesz; az első játékos, aki tíz győzelmi pontot szerzett, megnyeri a játékot, és az Éjjeli Őrség új parancsnokává válik.

A győzelem akkor következik be, amikor egy játékos javította az ajándék infrastruktúráját, és sikeresen megóvta a betolakodóktól. Ez akkor mutatkozik meg, amikor egy játékos tíz győzelmi pontot ért el az építkezések, az utak és a települések bármilyen kombinációjával; három vagy több őr felvétele a Fal biztonságának megőrzése érdekében; fejlesztési kártyák vásárlása presztízsük növelése érdekében, mindeközben védve az ajándékot.


Játékosok száma: 3-4 játékos
Játékidő: kb. 30-60 perc
Ajánlott életkor: 14 éves kortól

Terméknév: Trónok harca Catan: Az Őrség Testvérisége társasjáték, cikkszám: GKDEL34580